HASQO Dakwerken

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie behoort tot 1 van onze specialiteiten. Versleten voegen of totaal geen voegen meer in uw schoorsteen? Geen probleem! Uw schoorsteen kan 9 van de 10 keer nog prima hersteld worden via een schoorsteen renovatie.

Een schoorsteen renovatie bestaat uit een combinatie van verschillende werkzaamheden: voegen, vervangen van de loodslabbe, herstellen van het bovenplateau en het impregneren van de schoorsteen. Na deze werkzaamheden is uw schoorsteen weer zo goed als nieuw.

Het bovenplateau van de schoorsteen moet ook mooi rond aflopen zodat er geen water op de bovenkant van de schoorsteen blijft staan. Vroeger werd dit met cement gedaan waardoor de kans groter is dat het bovenplateau eveneens versleten is indien de voegen van je schoorsteen versleten zijn. Wij werken met een kuststof mortel die tegen alle weersinvloeden bestendig is en dus een perfecte afwerking voor het bovenplateau is.

Nadat uw schoorsteenvoegen weer gevuld zijn en het bovenplateau hersteld is, wordt de schoorsteen geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat er geen vocht meer in de bakstenen en het voegwerk kan trekken waardoor schade door vorst verleden tijd is.

Contacteer ons voor uw schoorsteen renovatie:

  • Voegen/aanwerken
  • Bezetten
  • Afbreken
  • Schouwkappen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x